Met trots presenteren we u enkele reacties van onze relaties.

Wij investeren in de relatie met u en gaan altijd, zoals u kunt lezen in onderstaande  projectbeschrijvingen, voor de langetermijnrelatie.
Op verzoek brengen wij u met deze klanten in contact zodat u zelf van hen kunt vernemen hoe zij de samenwerking met 3BM IT-Solutions ervaren.
Bijvoorbeeld met C. Meijer waar we een grootschalige samenwerking hebben met een breed consortium.

..


bottom blok background top blok background

PUPS


Het verhaal van Stephan Broeders, Directeur

 

In 2016 is PUPS fulfilment gestart, allereerst als een pakket pick-up service waarbij klanten hun (verpakte -of onverpakte) bestellingen konden laten ophalen voor verzending. Kort erna ontstond al snel vanuit onze klanten (zowel bestaande als nieuwe klanten) de vraag of PUPS ook full service order fulfilment kon bieden.

Hierbij wordt de voorraad in beheer ondergebracht en orders en bestellingen tot 23.00 op werkdagen en op zondag tot 18.00 gepickt, verpakt en verzonden.

Op die manier profiteert iedereen van de late verzendtijden wat heeft geleid tot een aanzienlijke toename in het aantal bestellingen van de klanten.

Naar aanleiding van een specifieke vraag van 1 van onze klanten is 3BM in beeld gekomen. Deze klant heeft producten met tenminste houdbaarheid tot datum en het is van belang dat de producten die het eerst richting houdbaarheidsdatum gaan, het eerste gepickt worden voor de bestellingen.

3BM heeft hier een uitstekende oplossing voor en zodoende hebben we dit kunnen implementeren voor onze klant die er tot op de dag van vandaag nog met alle tevredenheid mee werkt. Het systeem biedt als extra mogelijkheid dat producten die kort aan datum geraken evt. actiematig als eerst ingezet kunnen worden zodat er geen of weinig incourante voorraad ontstaat.

 

We zijn zeer tevreden met de samenwerking en hopen nog veel nieuwe klanten te aansluiten op het systeem van 3BM.

 

Stephan

 

Bezoek onze site !

https://pupsnl.nl

 

 

 

 

 


Terug naar overzicht >>
bottom blok background top blok background bottom blok background