Met trots presenteren we u enkele reacties van onze relaties.

Wij investeren in de relatie met u en gaan altijd, zoals u kunt lezen in onderstaande  projectbeschrijvingen, voor de langetermijnrelatie.
Op verzoek brengen wij u met deze klanten in contact zodat u zelf van hen kunt vernemen hoe zij de samenwerking met 3BM IT-Solutions ervaren.
Bijvoorbeeld met C. Meijer waar we een grootschalige samenwerking hebben met een breed consortium.

..


bottom blok background top blok background

MCS Fulfilment


Het verhaal van Jeroen Reedijk, Directeur van MCS-Fulfilment- Etten Leur.

 

Een business als die van ons – e-fulfilment / warehousing - kan alleen goed werken als we met een IT-partij werken die als partner met ons optrekt.

3BM is zo’n partner die ons en onze klant begrijpt!

 

MCSFulfilment is een dynamische organisatie waar het een gouden regel is, dat alle orders die voor 23.00 uur bij ons binnenkomen (voor bezorging in Nederland) , nog de volgende dag bij de klant bezorgd worden. Dit gegeven, 6 dagen in de week, vraagt om een IT partner die benaderbaar is, waar geluisterd wordt naar de dagelijkse problematiek en kan opschalen als de klant erom vraagt.

 

De software van 3BM betekent voor ons, een maatoplossing voor onze klanten en waarmee wij constant werken aan een optimale flow van onze key-processen als inslag, opslag, pick&pack en distributie van hun orders.

Op alle software is wel iets aan te merken maar aan we kunnen vrij moeiteloos gehoor geven aan de vele wensen van onze klanten, ook als het gaat om het aansluiten van de verzendmodules van verschillende vervoerders.

 

De twee hoofdprocessen die bij een e-fulfilment organisatie als MCS absoluut vlekkeloos moeten verlopen, zijn prima verzorgt bij 3BM.  Denk hierbij aan de vele verschillende interfaces die het mogelijk maken om probleemloos gegevens tussen onze klant en het WMS uit te wisselen.

Ook geeft de WMS functionaliteit inzicht en sturing aan de interne processen, zodat deze zo optimaal mogelijk lopen, met behoud van onze eigen specifieke wensen.

 

Wij zien de samenwerking met 3BM als informeel en laagdrempelig, maar ook robuust met mensen die staan voor hun product. Zelfs onze klanten voelen geen drempel om IT gerelateerde zaken bij hen neer te leggen om processen mogelijk beter te laten verlopen.

 

De sterke punten van 3BM zijn met name zichtbaar als het gaat om heel specifieke zaken die inzicht vereisen in de materie. Zoals de complexe en steeds weer veranderende interfacing tussen de applicaties van onze klanten en het 3BM-systeem.

Telkens weer kunnen we dan terugvallen op uitstekende support en een open visie.

 

IT “partners” zijn in het algemeen niet altijd bereikbaar en komen vaak met “uurtje - factuurtje”.

Dit in tegenstelling tot 3BM die een grote bereikbaarheid hebben en in alle redelijkheid zaken afwikkelen. Daarnaast zijn ze ook, samen met de klant, pro-actief bezig met het verbeteren van haar eigen product.

 

3BM is een betrouwbare partner gebleken al die jaren, door het leveren van een constante hoge kwaliteit en met een grote affiniteit met onze organisatie .


 


Terug naar overzicht >>
bottom blok background top blok background bottom blok background