Met trots presenteren we u enkele reacties van onze relaties.

Wij investeren in de relatie met u en gaan altijd, zoals u kunt lezen in onderstaande  projectbeschrijvingen, voor de langetermijnrelatie.
Op verzoek brengen wij u met deze klanten in contact zodat u zelf van hen kunt vernemen hoe zij de samenwerking met 3BM IT-Solutions ervaren.
Bijvoorbeeld met C. Meijer waar we een grootschalige samenwerking hebben met een breed consortium.

..


bottom blok background top blok background

Comfort Trends


Voor Comfort Trends heeft 3BM een volledig backofficesysteem ontwikkeld inclusief warehouse management.Zij zochten een goed en eenvoudig te onderhouden systeem voor orderinvoer en orderverwerking ter vervanging van hun oude systeem. 3BM heeft samen met de IT-afdeling van Comfort Trends een volledig nieuwe webapplicatie op maat ontwikkeld. Het systeem ondersteunt het hele bedrijfsproces, van orderinvoer tot facturatie en van goedereninkoop tot uitlevering van de producten aan de klant. Een belangrijk onderdeel van de applicatie is een volledig op maat gemaakte klantenservicemodule. Deze module geeft de klantenservice van Comfort Trends volledige informatie over de actuele situatie van de klant. Hiermee zijn zij in staat een service van hoog niveau te leveren richting de klant.

Terug naar overzicht >>
bottom blok background top blok background bottom blok background