Met trots presenteren we u enkele reacties van onze relaties.

Wij investeren in de relatie met u en gaan altijd, zoals u kunt lezen in onderstaande  projectbeschrijvingen, voor de langetermijnrelatie.
Op verzoek brengen wij u met deze klanten in contact zodat u zelf van hen kunt vernemen hoe zij de samenwerking met 3BM IT-Solutions ervaren.
Bijvoorbeeld met C. Meijer waar we een grootschalige samenwerking hebben met een breed consortium.

..


bottom blok background top blok background

Alphatron Security


Het verhaal van Bert van Gils , Directeur van Alphatron Security - Dordrecht

 

Door goed te luisteren maken wij nu met plezier gebruik van onze nieuwe ERP-software

Ons bestaande ERP-systeem was dringend aan vervanging toe en gaf steeds meer irritatie in de dagelijkse bedrijfsvoering. Tijdens het oriëntatieproces naar een nieuw systeem viel ons op dat het gebruikersgemak ondergeschikt dreigt te raken bij veel aanbieders.

Tijdens de gesprekken met 3BM-IT Solutions kregen wij het gevoel dat wij als bedrijf centraal stonden en niet de software van de leverancier. Zeker op de vraag waarom eenvoudige vraagstukken steeds moeilijker gemaakt worden door leveranciers kwam de juiste reactie en gaf vertrouwen in de toekomstige samenwerking.

Na inventarisatie van onze behoeftes zijn wij gezamenlijk een traject gestart om te komen tot een ERP-systeem wat voor ons werkt en niet andersom. Dit past perfect in onze bedrijfsfilosofie waarbij wij onze tijd zoveel mogelijk willen besteden aan onze klanten.

In de uitrol van het project hebben wij bijzonder prettige ervaringen opgedaan met 3BM-IT Solutions waarbij het goede gevoel bij de opstart van het project bevestigd werd. Vooral inspelen op onze wensen door goed te luisteren en de snelle opvolging zijn kenmerkend voor onze goede samenwerking en vormen nog steeds de basis van onze relatie.

Belangrijkste reden om 3BM-IT Solutions aan te bevelen is het feit, dat zij geen reden(en) zoeken om iets niet te doen maar juist wel inspelen op wensen, zonder continue te praten over de mogelijke kosten.

Kortom een geslaagd project waar wij nog dagelijks profijt van hebben.


Terug naar overzicht >>
bottom blok background top blok background bottom blok background