bottom blok background top blok background

3BM Installatie levert één systeem voor al uw project- en servicegerichte opdrachten. Uw kantoor- en buitendienst medewerkers in één systeem direct gekoppeld met uw agenda en financiele administatie.
Projectscherm

bottom blok background top blok background

ERP software voor de installatiebranche en project- en servicegerichte bedrijven

3BM biedt een cloudbased oplossing voor de installatie branche.

Dashboard

Met een centraal dashboard heeft u direct inzicht in de nog uit te voeren taken. In één oogopslag is de bezetting van de monteur te zien, kan er direct naar de nog uit te voeren taken worden gegaan.

Dashboard

Projectbeheer en calculatie

3BM heeft een centraal scherm om per klant en per project de offerte/materialen/uren/facturatie/documenten te beheren.
Per klant is zo alles in één oogopslag beschikbaar.

Agenda

3BM biedt een volledig geintegreerde agenda. Hiermee kunt u uw monteurs en werkzaamheden inplannen, aanwezige planningen aanpassen. De agenda biedt overzicht per dag/week /maand. De in te plannen werkzaamheden staan als nog te plannen taak in de agenda en kunnen eenvoudig in de agenda geplaatst worden. De geplande taken kunnen tussen monteurs verplaatst worden. Met kleurcodering is de aanrd van de werkzaamheden duidelijk zichtbaar in de agenda.
Agenda

Monteurs

De monteur beschikken middels een app over de eigen agenda en werkodrachten. Deze digitale werkopdracht kan gebruikt worden om de uren en gebruikte materialen te registreren. Verder kan de monteur aangeven welke vervolgacties zoals extra materialen of een vervolgafspraak nodig zijn. De klant kan de digitale werkbon aftekenen voor akkoord. De werkzaamheden van de monteur zijn direct zichtbaar in de back-end op kantoor.

Contractbeheer

Binnen 3BM zijn de servicecontracten te beheren. Zodra er op basis van een servicecontract nodig is zal er een belafspraak zichtbaar worden. Met deze belafspraak kan dan een nieuwe opdracht worden ingepland.

Financiële administatie

3BM heeft een volledige financiele administratie. Op basis van koppelingen met bankbestanden kunnen de betalingen gekoppeld worden aan de facturen. Inkoopkosten van materialen en uren kunnen gekoppeld worden aan het project zodat er een compleet financieel beeld ontstaat van de projecten.


Neem voor een demonstratie of voor meer informatie contact op met 3BM via e-mail info@3bm.nl of telefonisch +31 165595030

bottom blok background top blok background bottom blok background